Skip links
  • OP WERKDAGEN VOOR 15.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERSTUURD
  • Gratis verzending vanaf € 75,=

Laptop kopen Groningen

Laptop kopen in Groningen? Op zoek naar betaalbare en kwaliteiten laptops en notebooks in Groningen? Dan bent u bij TVDL Computers aan het juiste adres. Wij leveren ex lease laptops voor een mooie prijs. Vanaf 320 euro kun heeft u al een refurbished laptop.

Meer laptops Groningen

Bovenstaande laptops zijn een selectie van ons gehele assortiment. Wil je onze volledig assortiment zien? Bekijk dan hier alle laptops. Bij de meeste laptops heb je een aantal keuzes waarmee je de samenstelling kunt wijzigen. Heb je bijvoorbeeld meer schijfruimte nodig of toch meer RAM geheugen? Maak je keuze dan bij het product en je ziet direct de totaalprijs.

Over TVDL Computers

Aangezien wij enkel nog een webshop hebben doen wij geen reparaties en dergelijke meer, uiteraard verzorgen wij wel de reparaties die binnen de Garantietermijn vallen. Een laptop kopen Groningen is via onze webshop altijd mogelijk.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare ex-lease / Refurbished laptop of PC tegen een scherpe prijs en verwacht u een goede aftersales? dan bent u bij TVDL Computers aan het juiste adres! In december 2016 verhuisd naar een bedrijfspand aan de Beumeesweg 51, 9661AB te Alteveer, hier hebben wij dus geen winkel meer, uiteraard is het nog wel mogelijk om een bestelling af te halen, na het maken van een keuze in onze webshop kunt u kiezen voor verzenden of afhalen, een bestelling gedaan voor 16.00 uur wordt dezelfde dag verstuurd met PostNL.

Datum 8 mei 2021 nijmbeheerder
× Whatsapp ons Available from 09:00 to 23:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday